arrow-right angle-down-sx angle-down-dx menu-hamburger search
Whatsapp WhatsApp Whatsapp Hemen Ara Randevu Bize Yazın

Hastanemiz, güvenilir ve bilimsel tedavi ve bakım hizmetlerini çağdaş standartlarda hastaların hizmetine sunmak vizyonu ile 2010 yılında Fizik Tedavi Merkezi olarak kurulmuştur. 2013 yılında yatırımını tamamlayıp genel hastane olmuştur. Hastanemiz, modern tıbbın gerektirdiği tüm teknolojik alt yapı, modern tedavi yaklaşımı, güven, güleryüz ve hasta memnuniyetini temel ilke edinmiş profesyonel ekibi ile bölgenin hızla büyümekte olan hastanesi olma özelliğine sahiptir.

Hastanemiz, Yalova’da Yalova-İzmit Karayolu üzerinde 6650 m2’lik alan üzerinde, tam donanımlı 5 hasta katı toplam 79 yatak kapasitesi, Genel Yoğun Bakım, Yeni Doğan Yoğun Bakım , Koroner Yoğun Bakım ve KVC Yoğun Bakım ünitesi  ile hastalarına hizmet vermektedir.

Arabic AR English EN Turkish TR